Категории

Категории

Отзывы Готовый проводной комплект GSM сигнализации Altronics AL-161 KIT

Готовый проводной комплект GSM сигнализации Altronics AL-161 KIT - отзывы покупателей

Оставить отзыв
10.06.2016
rating-5

Добрый вечер, Тимофей! Благодарим вас за обращение к нам. Готовый проводной комплект GSM сигнализации Altronics AL-161 KIT имеет возможность подключаться к стационарному пульту охраны. Для получения более детальной информации по данному товару, перезвоните к нам по номеру телефона 044 383 1 373. Спасибо за вопрос.

10.06.2016
rating-5

Добрый вечер. Заинтересовали меня некоторые модели такого вида сигнализаций. Но вот остановил свой выбор именно на модели GSM сигнализации Altronics AL-161 KIT. Она мне понравилась как по всем параметрам что мне надо, и по цене. Интересует только один вопрос, скажите, а ее можно подключить на стационарный пульт охраны? Спасибо за ранее за ответ!

28.09.2015
rating-5
Прислали в целости и сохранности систему, без всяких проблем по инструкции смог сам поставить. Удобно и понятно написано. Система отлично работает, все комплектующие сигнализации данной модели находились или находятся в целом, рабочем и исправном состоянии. Спасибо за оперативность своей работы.
26.08.2015
rating-5
Заказ оформили быстро, доставка была бесплатной, да еще и курьером. Качеством товара доволен, работает отлично. Отличный интернет магазин с множеством акций и бесплатной доставкой по городу Киев.
05.08.2015
rating-3
Прибувши товар, його добряче оглянув візуально, не помітивши ні яких подряпин, вм’ятин, дефектів оплатив товар. Але коли мені його встановлювали було де які проблеми. А вже після встановлення система працювала, але брелки не всі працювали. Один брилок був зіпсований, так як такий самий працював добре а інший ні. Ось така не приємність.
12.06.2015
rating-5
Доброго дня. Нещодавно придбав у вашому інтернет магазині ось цю модель комплексної готової провідної сингалізації. Продемонструвала себе з найкращої сторони, діє відмінно, можливість контролювати її з мобільного пристрою дає можливість завжди бути вкурсі подій. Дуже гарна річ тим паче, що має можливість обслуговувати не обмежену кількість датчиків. Приєднуй собі стільки датчиків стільки тобі потрібно і будь спокійний за своє приміщення. Відстань також не має значення, хоч обмотай весь магазин чи офіс тими датчиками. Загалом я задоволений цією моделю і самою покупкою. Якість його високий, хоч і ціна стоїть помірна. За це потрібно дякувати власнику інтернет магазину, що знайшов таких виробників, молодці. Також можна відмітити професійне обслуговування зі сторони інтернет магазину. Відповідають на поставлені питання кваліфіковано, так що зрозуміло, що він розуміється чи просто ознайомлений з даним пристроєм. Бажаю вам розвиватися в тому же руслі, щасти вам.
15.04.2015
rating-5
Замовив собі цей вид комплексної охорони приміщення. Консультанти надали якісну інформації про вибрану мною модель. Але при доставці виникли питання. По перше прийшла на день пізніші ніж домовлялися а по друге не до укомплектована. Коли відкрив та звірив з комплектацією на сайті , виявилось , що не вистачає одного ключа ідентифікатора. Але як справжні професіонали своєї справи після мого дзвінка вони замінили мені весь комплект. Система була в гарному та справному стані, що дуже порадувала мене, а то я вже насторожився, що знов прийдеться замінювати. Виходячи з цього всього можна зробити висновок що з цим магазином можна мати справу, надають якісну консультацію, у випадку якогось не доопрацювання , швидке реагування та заміна без лишніх запитань.
09.04.2015
100% пользователей считают этот отзыв полезным
rating-5
Нiчо примiчательного в цьому магазиновi не найшов. Цiни як вiздє, великi капець. Но я найшов оцей вродi як дешевше ще зо скидкой купив. Привезли на удiвлєнiє бистро, даже заскучати не успiв. Получив i всьо провiрив на мiстi. Дома вже колупався з тотими проводами, но сделав. Нормально працюває, могло бути хуже бо я не проф в тому. Но. Але то така подяка в мене не подумайте, я вже багато де попукав, через iнет, чрез усьо шо мож, но ви добре своє дiло сдєлалi, так шо все ОК. но кiби ще цiни трохи понизили, вам би цiни не було. Соррi за тавтологiю.
02.03.2015
rating-5
Спасибо, Артем, за отзыв. Мнение клиента для нас очень важно. В случае любых возможных вопросов касающихся устройства, его характеристик, гарантии, вы можете в любой момент позвонить в нашу техническую службу и менеджер ответит на все интересующие вас вопросы (044)383-78-17.
02.03.2015
rating-5
Советую этот магазин. Связь быстрая, оплата тоже, очень все просто, люди адекватные, ответственные, посылка пришла за три дня. Товаром очень доволен, правда, еще пока не со всем разобрался. Предоставляют скидки. Да и цены на сегодня не такие и высокие, если сравнивать. Все честно, очень понравилось.
Написать отзыв
Задать вопрос специалисту

Готовый проводной комплект GSM сигнализации Altronics AL-161 KIT
Цена:
4 263 грн.
$155.00
Нет в наличии!
Купить

Следить за ценой

Войти или зарегистироваться
Уже зарегистрированы
Ваш email
Ваш пароль
Забыли пароль? Напомнить
Регистрация
Ваше имя
Ваш номер телефона
Ваш email
Ваш пароль
Подтвердить пароль
войти через
Фортер ВКОНТАКТЕ Фортер на Фейсбук
Ваши контактные данные
Ваше имя
Ваш номер телефона
Спасибо за заказ! Наш менеджер скоро свяжется с Вами!
Закрыть
Заказать обратный звонок
Ваш вопрос
Х